Event

Event

Optimistklubben är den lilla och stora eventpartnern. Vårt team består av innehållsproducent, moderator, ljud & bildtekniker samt projektledare. Vi sätter igång projekten och kopplar därefter på andra aktörer i eventbranschen – om det behövs. Ni ska aldrig betala för mer än vad ni behöver. Alla behöver inte en rökmaskin!

Optimistklubben levererar helhetslösningar.

Till oss kan du komma med en idé på innehåll men inte ha en aning om hur du ska lösa det tekniskt. Vi har folk som har koll på det. Eller så kan du tekniken, men vill ha hjälp att utforma innehållet.

Vår styrka är att vi har bredden och dessutom ett stort nätverk av föreläsare, moderatorer, underhållare och komiker som kan ge ert event precis den tonalitet och den inramning ni vill ha.

Tillsammans med er skapar vi relevant innehåll, på ett smart sätt, där vi bjuder in till konstruktiv dialog och gärna skratt!

Röda Mattan leder till nya möten

Röda Mattan leder till nya möten

”Röda mattan” är ett skräddarsytt mingelkoncept för entreprenörer, kulturpersoner, samhällsbyggare – människor som vill något. Vi får människor att mötas, samtala om nya idéer, bygga nätverk och upptäcka evenemangsstaden Lund. Konceptet arrangeras i samverkan med Visit Lund AB.

Läs mer om Röda mattan

Events i egen regi eller i samarbete med andra

Events i egen regi eller i samarbete med andra

Konsulterna på Optimistklubben gör events i egen regi eller i samarbete med andra. Bland dessa hittar man bland andra talkshowen Late Night Lund i samarbete med Sydsvenskan, Humorkunskap under Lund Comedy Festival, Samtal på Hypotekets takterrass, Vinterlund, Sommarlund, Om X Antal År på Medicon Village och mycket annat.

Optimistklubben gjorde vår användarträff till något utöver det vanliga. Proffsigt genomfört event med en duktig och påläst moderator. Vi rekommenderar dem varmt!
Oskar Wilhelmsson, VD Intraphone
För mig är värme, professionalism och omtanke utmärkande för Optimismklubben - produktionen lyfts till en högre nivå än väntat och såväl kritiskt tänkande som konstruktiva idéer får plats och spelar roll.
Christina Bengtsson, föreläsare, författare
Lokal med namnet "Optimistklubben" är ett namn som sammanfattar den känsla jag hade när jag checkade ut efter avslutat möte.
Deltagare, Avfall Sveriges höstmöte 2020
Tack för ett oerhört proffsigt samarbete med vårt globala Julevent 2020. Extremt nöjda med allt från förberedelser och detaljkunskap till utförande. Dessutom ett härligt bemötande!
Anna Liffner, Head of People & Culture på IM
Vi har sänt ett flertal digitala chefsforum från Optimistklubben. Här bemöts man alltid med ett leende och på ett proffsigt sätt. Studion är trevlig, anpassas efter behov och tekniken och sändningen har alltid klaffat perfekt.
Elin Dahllöf, HR-strateg Lunds Kommun
Vi upplevde ett mycket proffsigt stöd i genomförandet av vårt webbinarium Utblick i VA-omvärlden. Cecilia Nebel gjorde ett fantastiskt jobb när hon modererade och knöt ihop talare inom politik, näringsliv, bransch och forskning.
Linda Jonasson Häll, PR-ansvarig VA SYD
Optimistklubbens studio ligger bra till och har kompetent och trevligt folk. Jag spelade in en presentation för streaming till en digital konferens: Snabbt, enkelt och bra resultat!
Henrik Widegren, Fråga Lund-profilen och den sjungande läkaren
En kontorsplats på Optimistklubben är mycket mer än ett skrivbord. Det innebär en injektion av optimism och nya möjligheter till samarbeten.
Oscar Qwarfordt, VD OQ Eventpartner
Stort tack för ert proffsiga genomförande av vårt digitala event! Resultatet var fantastiskt och vi är supernöjda!
Jessica Christensson, Utvecklingschef Avfall Sverige
En utmärkt liten konferenssal i Lunds centrum! Vår ledningsgrupp fick en mycket givande dag med full service, lokal och mat i världsklass.
Lars Larsson, VD Hemrex

© Optimistklubben 2023 | Användarvillkor