Studio

Studio

På Optimistklubben studio i centrala Lund kan du sända från en inbjudande tv-studiomiljö med professionellt ljud, ljus och med flera kameror. Vi anpassar studions design efter era behov. Studion lämpar sig för 1-5 personer i bild samtidigt. Behövs större yta flyttar vi in hos någon av våra samarbetspartners. Eller kanske till ert företag? All teknik är mobil och i vårt team ingår professionell ljud- och bildtekniker. Vi jobbar också med en expert i mötesverktygen Zoom och Teams. Att vi har moderator och innehållsproducent in-house gör att vi kan säkra upp hela processen från idé till högkvalitativt innehåll på scen eller i studio.

Avfall Sveriges Höstmöte

Avfall Sveriges Höstmöte

28 föreläsare och 450 deltagare

Avfall Sverige valde att göra sin årliga konferens för medlemmarna till ett digitalt event. Optimistklubbens studio blev navet och under två dagar deltog drygt 450 deltagare via Zoom med Cecilia Nebel som moderator. Föreläsare sände från studion eller via länk. Tack vare noggrant manusarbete och teknikrep med alla löpte konferensen smidigt. 97 procent av deltagarna gav betyget givande eller mycket givande.

Optimistklubben gjorde vår användarträff till något utöver det vanliga. Proffsigt genomfört event med en duktig och påläst moderator. Vi rekommenderar dem varmt!
Oskar Wilhelmsson, VD Intraphone
För mig är värme, professionalism och omtanke utmärkande för Optimismklubben - produktionen lyfts till en högre nivå än väntat och såväl kritiskt tänkande som konstruktiva idéer får plats och spelar roll.
Christina Bengtsson, föreläsare, författare
Lokal med namnet "Optimistklubben" är ett namn som sammanfattar den känsla jag hade när jag checkade ut efter avslutat möte.
Deltagare, Avfall Sveriges höstmöte 2020
Tack för ett oerhört proffsigt samarbete med vårt globala Julevent 2020. Extremt nöjda med allt från förberedelser och detaljkunskap till utförande. Dessutom ett härligt bemötande!
Anna Liffner, Head of People & Culture på IM
Vi har sänt ett flertal digitala chefsforum från Optimistklubben. Här bemöts man alltid med ett leende och på ett proffsigt sätt. Studion är trevlig, anpassas efter behov och tekniken och sändningen har alltid klaffat perfekt.
Elin Dahllöf, HR-strateg Lunds Kommun
Vi upplevde ett mycket proffsigt stöd i genomförandet av vårt webbinarium Utblick i VA-omvärlden. Cecilia Nebel gjorde ett fantastiskt jobb när hon modererade och knöt ihop talare inom politik, näringsliv, bransch och forskning.
Linda Jonasson Häll, PR-ansvarig VA SYD
Optimistklubbens studio ligger bra till och har kompetent och trevligt folk. Jag spelade in en presentation för streaming till en digital konferens: Snabbt, enkelt och bra resultat!
Henrik Widegren, Fråga Lund-profilen och den sjungande läkaren
En kontorsplats på Optimistklubben är mycket mer än ett skrivbord. Det innebär en injektion av optimism och nya möjligheter till samarbeten.
Oscar Qwarfordt, VD OQ Eventpartner
Stort tack för ert proffsiga genomförande av vårt digitala event! Resultatet var fantastiskt och vi är supernöjda!
Jessica Christensson, Utvecklingschef Avfall Sverige
En utmärkt liten konferenssal i Lunds centrum! Vår ledningsgrupp fick en mycket givande dag med full service, lokal och mat i världsklass.
Lars Larsson, VD Hemrex

© Optimistklubben 2021 | Användarvillkor