Studio

Studio

Optimistklubben driver två sändningsstudios i centrala Lund: Optimistklubben studio på Hotel Lundia som är en hybridstudio och en mindre studio på Optimistklubben Office, lämpad för 1-4 personer framför kameran. Vi samarbetar med professionella ljus- och ljudtekniker, moderatorer, innehållsproducenter. Ni behöver bara ha en idé – vi fixar resten.

Optimistklubben Studio på Hotel Lundia

Optimistklubben Studio på Hotel Lundia

Hybridstudion ligger i Hotel Lundia, 2 minuter från Lund C. I samarbete med Grand/Lundia och teknikbolaget Yousound skräddarsyr vi ert event efter era önskemål. I studion får det plats cirka 100 personer i biosittning. Men det går lika bra att boka enbart studiodelen som är byggd som en professionell tv-studio.

Läs mer

Optimistklubben studio

Optimistklubben studio

Ett stenkast från kommunhuset Kristallen, nära Lund C, ligger Optimistklubben Office som rymmer en enklare studio med möjlighet till digitala sändningar och inspelningar med upp till fyra personer framför kameran. Vi har skapat en avslappnad och informell atmosfär som ger bästa förutsättningar att nå ut med ert budskap.

Optimistklubben gjorde vår användarträff till något utöver det vanliga. Proffsigt genomfört event med en duktig och påläst moderator. Vi rekommenderar dem varmt!
Oskar Wilhelmsson, VD Intraphone
För mig är värme, professionalism och omtanke utmärkande för Optimismklubben - produktionen lyfts till en högre nivå än väntat och såväl kritiskt tänkande som konstruktiva idéer får plats och spelar roll.
Christina Bengtsson, föreläsare, författare
Lokal med namnet "Optimistklubben" är ett namn som sammanfattar den känsla jag hade när jag checkade ut efter avslutat möte.
Deltagare, Avfall Sveriges höstmöte 2020
Tack för ett oerhört proffsigt samarbete med vårt globala Julevent 2020. Extremt nöjda med allt från förberedelser och detaljkunskap till utförande. Dessutom ett härligt bemötande!
Anna Liffner, Head of People & Culture på IM
Vi har sänt ett flertal digitala chefsforum från Optimistklubben. Här bemöts man alltid med ett leende och på ett proffsigt sätt. Studion är trevlig, anpassas efter behov och tekniken och sändningen har alltid klaffat perfekt.
Elin Dahllöf, HR-strateg Lunds Kommun
Vi upplevde ett mycket proffsigt stöd i genomförandet av vårt webbinarium Utblick i VA-omvärlden. Cecilia Nebel gjorde ett fantastiskt jobb när hon modererade och knöt ihop talare inom politik, näringsliv, bransch och forskning.
Linda Jonasson Häll, PR-ansvarig VA SYD
Optimistklubbens studio ligger bra till och har kompetent och trevligt folk. Jag spelade in en presentation för streaming till en digital konferens: Snabbt, enkelt och bra resultat!
Henrik Widegren, Fråga Lund-profilen och den sjungande läkaren
En kontorsplats på Optimistklubben är mycket mer än ett skrivbord. Det innebär en injektion av optimism och nya möjligheter till samarbeten.
Oscar Qwarfordt, VD OQ Eventpartner
Stort tack för ert proffsiga genomförande av vårt digitala event! Resultatet var fantastiskt och vi är supernöjda!
Jessica Christensson, Utvecklingschef Avfall Sverige
En utmärkt liten konferenssal i Lunds centrum! Vår ledningsgrupp fick en mycket givande dag med full service, lokal och mat i världsklass.
Lars Larsson, VD Hemrex

© Optimistklubben 2023 | Användarvillkor