Office

Office

På Optimistklubbens kontor i centrala Lund hyr vi ut platser till konsulter inom eventproduktion, journalistik, resor, PR & marknadsföring.

Vi delar på gemensamma ytor, jobbar enskilt och gärna tillsammans i olika projekt.

Kontoret omvandlas ibland till en positiv hub där vi bjuder in till frukostklubbar, after works och andra inspirerande arrangemang. Ibland händer det att andra företagare hyr in sig här, för att hålla ett möte eller bara få en dos optimism för sig och sina kolleger.

Om du är intresserad av att hyra en kontorsplats här kan vi erbjuda olika typer av lösningar. Kontakta oss.

Cecilia Nebel

Cecilia Nebel

Nebel Media

Cecilia Nebel är journalist, moderator och producerar och leder livesamtal i form av talkshows, konferenser, seminarier, webinars och debatter. Grundare av Optimistklubben, Humorkunskapspodden, talkshowen Late Night Lund och samtalsserien Sunny Soul Sundays. Leder Bildningsbaren. Gör moderatorsuppdrag över hela Sverige åt myndigheter, lärosäten och privata företag.

Besök hemsida

Anette Löfgren

Anette Löfgren

TeamUp Travel & Events

Vi arrangerar företagsresor, konferenser och events såväl inom Sverige som utomlands. Med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda trygga och prisvärda arrangemang, skräddarsydda utifrån varje kunds specifika önskemål och krav. Detta vill vi dessutom göra på ett hållbart sätt där vi värnar om vår värld och bidrar med alternativ som kan ge nya insikter och förändra beteenden.

Besök hemsida

Oscar Qwarfordt

Oscar Qwarfordt

OQ eventpartner

Oscar är ljudtekniker med bred kunskap och stor erfarenhet av såväl live- som studiojobb. I den rollen har han arbetat med projekt för bland andra Mejeriet, Lunds kommun, Malmö Opera, Rock Stage Malmö och Black Gold Recording Studio. Många av Optimistklubbens digitala och analoga event genomförs med Oscar som teknisk partner. Tack vare många år i branschen har han ett stort nätverk av musiker och teknikleverantörer. Han har även en gedigen historia inom försäljning, planering och installation av integrerade ljudsystem.

Besök hemsida

Mark Lewis

Mark Lewis

Mark Lewis Consulting

Mark Lewis är en strategisk konsult inom digital marknadsföring och branding. Han arbetar med organisationer som söker nya konstruktiva sätt att utveckla en mer kreativ kommunikation. Mark har engelska som modersmål och erbjuder även översättning och copywriting. I början av 2020 flyttade han till Sverige och är nu mycket glad över att vara en del av Optimistklubben!

Besök hemsida

Magnus Björn Bentzen

Magnus Björn Bentzen

Lundapodden

Magnus Björn Bentzen är Lundapolisen som älskar att samtala med olika människor. I Lundapodden som spelas in på Optimistklubben möter han olika personer – kändisar och doldisar. Podden passar alla oavsett vilken relationen man har till Lund. Den är en hyllning till lärdomsstaden och de ambassadörer som bär upp henne. Den är tänkt att skänka glädje, humor och nyfikenhet. Som en riktigt varm kram från någon som man inte träffat på länge.

Optimistklubben gjorde vår användarträff till något utöver det vanliga. Proffsigt genomfört event med en duktig och påläst moderator. Vi rekommenderar dem varmt!
Oskar Wilhelmsson, VD Intraphone
För mig är värme, professionalism och omtanke utmärkande för Optimismklubben - produktionen lyfts till en högre nivå än väntat och såväl kritiskt tänkande som konstruktiva idéer får plats och spelar roll.
Christina Bengtsson, föreläsare, författare
Lokal med namnet "Optimistklubben" är ett namn som sammanfattar den känsla jag hade när jag checkade ut efter avslutat möte.
Deltagare, Avfall Sveriges höstmöte 2020
Tack för ett oerhört proffsigt samarbete med vårt globala Julevent 2020. Extremt nöjda med allt från förberedelser och detaljkunskap till utförande. Dessutom ett härligt bemötande!
Anna Liffner, Head of People & Culture på IM
Vi har sänt ett flertal digitala chefsforum från Optimistklubben. Här bemöts man alltid med ett leende och på ett proffsigt sätt. Studion är trevlig, anpassas efter behov och tekniken och sändningen har alltid klaffat perfekt.
Elin Dahllöf, HR-strateg Lunds Kommun
Vi upplevde ett mycket proffsigt stöd i genomförandet av vårt webbinarium Utblick i VA-omvärlden. Cecilia Nebel gjorde ett fantastiskt jobb när hon modererade och knöt ihop talare inom politik, näringsliv, bransch och forskning.
Linda Jonasson Häll, PR-ansvarig VA SYD
Optimistklubbens studio ligger bra till och har kompetent och trevligt folk. Jag spelade in en presentation för streaming till en digital konferens: Snabbt, enkelt och bra resultat!
Henrik Widegren, Fråga Lund-profilen och den sjungande läkaren
En kontorsplats på Optimistklubben är mycket mer än ett skrivbord. Det innebär en injektion av optimism och nya möjligheter till samarbeten.
Oscar Qwarfordt, VD OQ Eventpartner
Stort tack för ert proffsiga genomförande av vårt digitala event! Resultatet var fantastiskt och vi är supernöjda!
Jessica Christensson, Utvecklingschef Avfall Sverige
En utmärkt liten konferenssal i Lunds centrum! Vår ledningsgrupp fick en mycket givande dag med full service, lokal och mat i världsklass.
Lars Larsson, VD Hemrex

© Optimistklubben 2021 | Användarvillkor