Office

Office

På Optimistklubbens kontor i centrala Lund hyr vi ut platser till konsulter inom eventproduktion, journalistik, resor, PR & marknadsföring.

Vi delar på gemensamma ytor, jobbar enskilt och gärna tillsammans i olika projekt.

Kontoret omvandlas ibland till en positiv hub där vi bjuder in till frukostklubbar, after works och andra inspirerande arrangemang. Ibland händer det att andra företagare hyr in sig här, för att hålla ett möte eller bara få en dos optimism för sig och sina kolleger.

Om du är intresserad av att hyra en kontorsplats här kan vi erbjuda olika typer av lösningar. Kontakta oss.

Cecilia Nebel

Cecilia Nebel

Nebel Media

Cecilia Nebel är journalist, moderator och producerar och leder livesamtal i form av talkshows, konferenser, seminarier, webinars och debatter. Grundare av Optimistklubben, Humorkunskapspodden, talkshowen Late Night Lund och samtalsserien Sunny Soul Sundays. Leder Bildningsbaren. Gör moderatorsuppdrag över hela Sverige åt myndigheter, lärosäten och privata företag.

Besök hemsida

Anette Löfgren

Anette Löfgren

TeamUp Travel & Events

Vi arrangerar företagsresor, konferenser och events såväl inom Sverige som utomlands. Med över 20 års erfarenhet i branschen kan vi erbjuda trygga och prisvärda arrangemang, skräddarsydda utifrån varje kunds specifika önskemål och krav. Detta vill vi dessutom göra på ett hållbart sätt där vi värnar om vår värld och bidrar med alternativ som kan ge nya insikter och förändra beteenden.

Besök hemsida

Tobias Ekman

Tobias Ekman

Bakgrund som entreprenör inom vitt skilda områden: alltifrån Tosselilla Sommarland till Lundabryggeriet & danspalatset Tingvalla i Tomelilla. Nu i startgropen med Karaktären ”Lekman Ekman”, som på mest lättförståeliga vis, vill förmedla senaste nytt inom Life Science-världens olika forskningsområden.

Åsa Welinder

Åsa Welinder

Kreativa Ord

Åsa Welinder är översättare, korrekturläsare och copywriter från italienska, danska och engelska till svenska, och hjälper dig att anpassa din översatta text till en lokal målgrupp, med rätt stil och ton. Alltid med högsta kvalitet i fokus. Åsa skriver även texter till webbplatser och skapar nytt innehåll.

Sofia Book

Sofia Book

Leadership by the Book AB

Sofia Book är konsult inom ledarskap- och organisationsutveckling med fokus på ledarskap i en föränderlig värld. Sofia handleder ledarskapsutbildning, ledarforum och ledningsgruppsutveckling åt globala och nationella företag och lärosäten. Med över 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling stöttar Sofia ledare i organisationers förändringsarbete för att skapa kulturförflyttning och en hållbar organisation.

Noemi Kubiak

Noemi Kubiak

Incremento

Noemi Kubiak skapar global tillväxt och expansion för innovativa och snabbväxande bolag genom marknadsföring och affärsutveckling. Genom sitt företag, Incremento, är hon engagerad som konsult för att kommersialisera och lansera produkter och tjänster, och att skala upp varumärken och tillväxt internationellt – senast på Sony, och nu som marknadschef på WirelessCar.

Optimistklubben gjorde vår användarträff till något utöver det vanliga. Proffsigt genomfört event med en duktig och påläst moderator. Vi rekommenderar dem varmt!
Oskar Wilhelmsson, VD Intraphone
För mig är värme, professionalism och omtanke utmärkande för Optimismklubben - produktionen lyfts till en högre nivå än väntat och såväl kritiskt tänkande som konstruktiva idéer får plats och spelar roll.
Christina Bengtsson, föreläsare, författare
Lokal med namnet "Optimistklubben" är ett namn som sammanfattar den känsla jag hade när jag checkade ut efter avslutat möte.
Deltagare, Avfall Sveriges höstmöte 2020
Tack för ett oerhört proffsigt samarbete med vårt globala Julevent 2020. Extremt nöjda med allt från förberedelser och detaljkunskap till utförande. Dessutom ett härligt bemötande!
Anna Liffner, Head of People & Culture på IM
Vi har sänt ett flertal digitala chefsforum från Optimistklubben. Här bemöts man alltid med ett leende och på ett proffsigt sätt. Studion är trevlig, anpassas efter behov och tekniken och sändningen har alltid klaffat perfekt.
Elin Dahllöf, HR-strateg Lunds Kommun
Vi upplevde ett mycket proffsigt stöd i genomförandet av vårt webbinarium Utblick i VA-omvärlden. Cecilia Nebel gjorde ett fantastiskt jobb när hon modererade och knöt ihop talare inom politik, näringsliv, bransch och forskning.
Linda Jonasson Häll, PR-ansvarig VA SYD
Optimistklubbens studio ligger bra till och har kompetent och trevligt folk. Jag spelade in en presentation för streaming till en digital konferens: Snabbt, enkelt och bra resultat!
Henrik Widegren, Fråga Lund-profilen och den sjungande läkaren
En kontorsplats på Optimistklubben är mycket mer än ett skrivbord. Det innebär en injektion av optimism och nya möjligheter till samarbeten.
Oscar Qwarfordt, VD OQ Eventpartner
Stort tack för ert proffsiga genomförande av vårt digitala event! Resultatet var fantastiskt och vi är supernöjda!
Jessica Christensson, Utvecklingschef Avfall Sverige
En utmärkt liten konferenssal i Lunds centrum! Vår ledningsgrupp fick en mycket givande dag med full service, lokal och mat i världsklass.
Lars Larsson, VD Hemrex

© Optimistklubben 2023 | Användarvillkor